Vi arrangerer rejser overalt i verden, så længe det passer til jeres ønsker og behov.

For os er destinationen ikke afgørende, kun at jeres firmarejse bliver en succes.

Vi har arrangeret lige så vellykkede ture til Vejrø, i Smålandshavet, som til San Fransisco i Californien. Det handler om at finde den destination, der indfrier jeres mål, og inden for jeres budget. Når det er sagt, så har vi en række yndlingsdestinationer rundt omkring i verden, som vi har ekstra erfaring med – og kærlighed til.

Storbyer

Firmarejser, konferencerejser eller grupperejser til verdens storbyer.
Storbyrejsen er perfekt, hvis I har brug for nye kreative indtryk og inspiration til forandring. Man keder sig aldrig i en storby. I kan enten lægge op til fælles arrangementer eller frihed til at følge egne interesser i de pauser, I lægger ind.

Internationale metropoler er et godt valg, når I skal afholde konferencer eller topprofessionelle møder for kunder, sælgere eller leverandører.
T4C har stort set været over alt, og vi har mange gode, lokale forbindelser og samarbejdspartnere, der vil være medvirkende til, at jeres arrangement udnytter alle muligheder optimalt og dermed skiller sig ud fra mængden.

Vi har mere end 20 års erfaring med seriøs rådgivning og planlægning af skræddersyede firmarejser, grupperejser samt konferencerejser til verdens storbyer.

Sol

Firmarejser, konferencerejser og grupperejser til solskin og varme destinationer.
En rejse til varmen er et godt valg, hvis I f.eks. skal lægge strategier. Sol får kroppen til at slappe af og skaber fornyet energi og gejst, som I kan tage med hjem til en frisk start på hverdagen.

Vi kan anbefale en lang række destinationer med gode faciliteter til at udvikle medarbejdere, skabe gode kunderelationer eller træne og motivere sælgere. I den sydligste del af Spanien, Portugal og Italien er der som regel varmt nok. Men vil I være sikre på solskin om vinteren, så vælg f.eks. Egypten, De Forenede Arabiske Emirater, Jordan, Cuba, Mauritius, Afrika eller Asien.

T4C har mere end 20 års erfaring med seriøs rådgivning og planlægning af skræddersyede firmarejser, grupperejser samt konferencerejser til sol og varme destinationer.

Ski

Firmarejser, konferencerejser eller grupperejser med skiløb og frisk bjergluft giver gode resultater.
Fysisk aktivitet sætter kroppen i gang, og dermed også hjernen, som kommer op at køre i et højere gear. Perfekt til udviklingsseminarer, værdiarbejde eller innovations-workshops.

En skirejse er også perfekt til at komme tæt på hinanden; teambuilde med kolleger, komme tættere på kunder eller samle og booste sælgergruppen. Intet giver mere energi end vintersol og smukke sneklædte bjerge. T4C har mere end 20 års erfaring med seriøs rådgivning og planlægning af skræddersyede firmarejser, firma grupperejser samt konferencerejser med skiløb og frisk bjergluft.

Hos T4C kan vi tilbyde en lang række attraktive destinationer, der lever op til de højeste kvalitetskrav for skirejser til erhvervslivet.

Udover de traditionelle rejsemål har vi adgang til en perlerække af unikke steder i Europa, USA og Canada. Kontakt os, hvis du ønsker at høre om endnu flere muligheder end dem, vi viser her på siden.

Outback

Naturen kalder! Skal teamet prøve noget helt særligt, så tag dem med til Polarcirklen på hundeslæde, til Færøerne på klippevandring, eller helt ud i Amazonas tætte jungle.

Explore mulighederne

Vi brænder for at skabe uforglemmelige oplevelser for din virksomhed!

Kontakt os nu, og lad os byde ind på dit projekt!

Hvad vi kan gøre for dig - Kontakt Sådan arbejder vi