Explore: Sport, Action, eller Outventure?

Aktiviteter, der kan mærkes i krop og sjæl, længe efter rejsen er slut!

Vi er eksperter i at finde aktiviteter til jeres firmarejser, og tilpasser dem naturligvis, så de matcher til jeres virksomheds DNA, og til jeres øvrige program.

Det er altid populært at opleve et af de helt store sports-stævner på de store stadion fra tilskuerpladserne, eller måske er I mere til action, hvor adrenalinen pumper og I selv prøve kræfter på banen i f.eks. et Nascar løb. Eller er jeres virksomhed på udkig efter outventure? – ekstraordinære aktivitets oplevelser, der foregår i det fri!

Få nye uforglemmelige oplevelser på kendte destinationer, under åben himmel, uanset om rejsen foregår i storbyen eller i vildmarken.

Sport

EUROPÆISK FODBOLD

Fodboldture scorer altid en høj placering på ønskelisten. Alle elsker at opleve kampe på et stort stadion med et tophold, hvor suset fra fansene, spændingen og stemningen giver den perfekte afrunding på firmarejsens faglige dage.

Vi har rejst med mange virksomheder, medarbejdere og kunder til fodboldkampe rundt om i Europa, oplev f.eks. den spanske La Liga, engelske Premier League, den italienske Serie A, eller den tyske Bundesliga.

Formel1

Kongeklassen inden for motorsport og en fantastisk oplevelse for alle.

Der er garanti for underholdning gennem hele weekenden, fra kvalifikation om fredagen og lørdagen og frem til søndagens Grand Prix. Fra øjeblikket, hvor kørerne ruller ind på sin grid-plads, hvor motorerne får omdrejninger, og en øredøvende larm hænger over pladsen, er der tændt for spænding og drama.

MotoGP™

Verdens førende mesterskab inden for motorcykelsport. MotoGP™ sæsonen løber over 9 måneder og består af 21 Grand Prix fordelt på 17 lande og fire kontinenter. Hver raceweekend består af kvalifikationsløb fredag og lørdag, som leder til det spektakulære Grand Prix om søndagen. I har altså rig mulighed for at opleve MotoGP™ – uanset hvor og hvornår jeres firmatur finder sted.
Vi er autoriseret forhandler af firmature til MotoGP™ og tilbyder de bedste rammer for kunder eller medarbejdere. Med os får I tilmed VIP adgang til MotoGP VIP VILLAGE™ den mest eksklusive location.

Action

F1 SIMULATOR AND TRACK DAY

Oplev nogle spændende dage sammen i og omkring Bologna med køretræning i F1 simulator og banekørsel, som gennemføres på Adria-banen i standardbiler som Kia Cup, eller sportsvogne som Ferrari 430 Challenge. Fælles for bilerne er, at de er sat op til banekørsel.
Vi har allieret os med Luigi Mazzola, tidligere chefingeniør på Ferraris F1 biler under Schumacher-æraen, og Thomas Biagi, racekører i den internationale Superstar-serie, hvor han i 2012 kørte for BMW og senere for Mercedes-AMG Romeo Ferraris.
Her er garanteret en ”once in a life time” oplevelse.

HOCKENHEIMRING

Bliv racerkører for en dag på Hockenheimring – den verdenskendte racerbane.
Et ekstraordinær event, som skiller sig ud og udfordrer deltagerne.

Deltagerne inddeles i hold, som konkurrerer dagen igennem om at opnå de bedste resultater indenfor diciplinerne; Kart-kørsel på Hockenheims pit, hvor en eksklusiv bane er opstillet til formålet og reserveret alene til jer. Dernæst Pit stop, hvor teamets samarbejdsevne testes. Det skal tage max. 7 sekunder at skifte dæk på en formel 1-bil. Kan jeres hold møde denne tid?

NASCAR

15 mil fra det legendariske nattelivet omkring The Strip, Las Vegas, findes den helt fantastiske racerbane, Las Vegas Speedway – den bedste måde at fuldende en incentive-rejse eller en kick-off, når destinationen er Las Vegas.

Udfordre, eller bliv udfordret af kollegaerne, kunderne eller sælgerne, bag rattet i en af de legendariske Nascar race-cars med 600 hk, og op til 155 mph.
Vi skræddersyr dagen på ”Las Vegas Motor Speedway” så den indfrier jeres ønsker og mere til. Hvem vil ikke gerne yde en ekstraordinær indsats for at komme i betragtning til dette susende event?

Outventure

GLETSJERVANDRING

Få en enestående naturoplevelse til gletsjervandring i Grindelwald. Vi kører i tog gennem bjerget op til Jungfraujoch, hvor certificerede bjergguides tager imod os.
Når vi er klædt på med seler, reb og hjelme, begiver vi os i grupper ud på gletsjervandingen og får en uforglemmelig naturoplevelse efterfulgt af en uformel middag.

Offpiste-disciplin

Eller er I f.eks. interesseret i ski randonnee – den konditionskrævende offpiste-disciplin, hvor man spænder skind på skiene og går op mod toppen af uberørte bjergtinder for derefter at nyde en fantastisk downhill. Det er fysisk udfordrende.

Mulighederne er mange. Kontakt os for jeres næste Outventure!

SNOW MOBILE ACTION

I Lapland i Finland er der ingen grænser for, hvordan man kan afprøve sine køreegenskaber i sneen. Prøv f.eks. at køre på snescooter gennem snedriverne – direkte fra lufthavnen til hotellet. Straks efter I står ud af flyet i Rovaniemi starter oplevelserne. I lufthavnsbygningerne ligger termodragterne, hjelme, handsker m.m. parat, og efter omklædninger bliver I ført gennem teknikkerne, der ligger til grund for at køre snescooter.

Prøv også at udfordre teamet i cross car-kørsel, hvor man i hold skal køre om kap i åbne køretøjer i sneen. En oplagt mulighed for at teste samarbejde uden for de vante rammer.

Det hele foregår i smukke Rovaniemi ved polarcirklen i Finland.

HOT AIR BALLOONING

Få konkurrencegenet udfordret i højden og på landjorden. Som team arbejder I sammen for at nå først i mål i lydløse svævende luftballoner, såvel som i terrængående firhjulstrækkere. Der er spænding og adrenalin, når teamet skal lokalisere luftballonen og få den i luften, efterfulgt af en fuldkommen ro og afslapning, når først ballonen er kommet i marchhøjde.

Hvert team disponerer over en varmluftballon med en professionel kaptajn i luften og en firehjulstrækker med chauffør på landjorden, og får tildelt opgaver, som deltagerne skal fordele imellem sig, alt efter gruppens sammensætning. Konkurrencen styres af en erfaren gamemaster på landjorden, mens opgaver med klargøring og flyvning i varmluftballonen dirigeres af ballonens kaptajn og udføres af teamet.

Inspirations video fra Grindelwald

Bliv inspireret her