Arrow ECS benytter T4C som pålidelig rejsepartner til årlige grupperejser

T4C er et førende rejsebureau for virksomheder med mere end 20 års erfaring i at levere skræddersyede rejseoplevelser. Vores fokus på at opfylde erhvervslivets behov har gjort os til en pålidelig partner for mange virksomheder. En af vores tilfredse kunder er Annette Jakobsen, Business Unit Manager hos Arrow.


Som en del af sit arbejde arrangerer Annette Jakobsen sammen med sit team en årlig grupperejse til en IT-konference i Europa eller USA for 30-65 deltagere. Hun har samarbejdet med T4C i otte-ni år, og vi fik lov at tale med hende om hendes oplevelse af samarbejdet.

“Vi starter planlægningen i god tid for at få styr på alle detaljer. Det er en investering tidsmæssigt fra begge sider, og det har en kæmpe værdi for Arrow ECS og mig. Jeg føler mig i trygge hænder hos Christian Høyer fra T4C. Jeg kan slet ikke forestille mig at undvære deres hjælp”
siger Annette

Lokalt og opdateret kendskab

Annette Jakobsen har prøvet at arrangere en lignende grupperejse for 14 år siden uden hjælp udefra. Hun indså, at det kræver utrolig meget tid og arbejde at planlægge en sådan rejse, og hun manglede også det nødvendige kendskab til de bedste hoteller og restauranter i området. ”Med op til 65 deltagere på en tur er der også 65 individuelle behov for rejselængde, antal af middage og mange andre ting,” fortæller Annette. T4C har en bred, lokal og opdateret indsigt og er altid med på turen, hvilket også sikrer kvaliteten af hele oplevelsen. Det gør også, at både deltagerne og Annette Jakobsen kan koncentrere sig om den faglige del af turen samt om at netværke.

“Jeg har prøvet at samarbejde med andre rejsebureauer, men det har ikke været det samme. T4C har et utroligt godt overblik over både planlægning og eksekvering og har en enestående evne til at håndtere uforudsete hændelser, som kan opstå på turen. Det giver både mig og hele teamet en ro i maven og en tryghed i at vide, at alt er i gode hænder,” forklarer Annette Jakobsen og fortsætter: “De har hjulpet os med alt fra at booke flybilletter, mens vi står i lufthavnen i sidste øjeblik til at håndtere pludseligt opståede ændringer i vores rejseplaner.”

Planlægningen af næste grupperejse er i gang 

T4C’s ekspertise og erfaring har gjort en stor forskel for Annette og Arrow ECS. Vi har netop afviklet deres seneste grupperejse til Barcelona, og vi er allerede i gang med planlægningen af den næste.

“Hos T4C er det ikke kun konkurrencedygtige priser, der tæller. Vi sætter stor pris på deres grundige planlægning, der sikrer, at alle detaljer er på plads, før vi rejser” siger Annette.

Hos T4C ser vi frem til at fortsætte vores samarbejde med Annette og Arrow ECS – og til at hjælpe andre virksomheder med at planlægge og gennemføre problemfri rejser i fremtiden.

Hvis du vil vide mere om Annettes oplevelse med samarbejdet med T4C, kan du også se denne video. Går du med overvejelser om din egen skræddersyede erhvervsrejse, kan du finde vores kontaktoplysninger her.